Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Citadelle Sergeant Pepper Dry Gin 0,7 l 45,4%

17.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: Maison Ferrand
Cikkszám: G040
A 2021. március 1-én kiadott limitált ginkiadásban a Citadelle alapkiadását az igen ritka kambodzsai "White Birdy" borssal és a szintén kuriózumnak számító butháni "Sansho Bay" borssal egészítették ki. Az előbbi fűszeres, borsos, friss ízekkel tölti fel, míg az utóbbi gyümölcsös, virágos jegyekkel ruházza fel az italt. A Citadelle gint a Maison Ferrand konyakgyártó adja ki a 80-as évek vége óta. Nevét a 18. században, Dunkerque városában épült, Francia Királyi Lepárlóról kapta. A dekoratív üveg palackján feltűnik mind a 19 fűszernövény képe, amellyel a gint ízesítik. Különlegességét a következők adják: - Charentais lepárló üstben párolják le - ilyeneket használnak a konyak lepárláshoz is, - az üstöket közvetlenül tűzzel melegítik, nem a már mindenütt elterjedt gőzzel, - teljesen természetes alapanyagokból készül, nem adnak hozzá cukrot, - a fűszereket 72 órán át áztatják az alappárlatban, majd még egyszer lepárolják.

Leírás

A 2021. március 1-én kiadott limitált ginkiadásban a Citadelle alapkiadását az igen ritka kambodzsai "White Birdy" borssal és a szintén kuriózumnak számító butháni "Sansho Bay" borssal egészítették ki. Az előbbi fűszeres, borsos, friss ízekkel tölti fel, míg az utóbbi gyümölcsös, virágos jegyekkel ruházza fel az italt. A Citadelle gint a Maison Ferrand konyakgyártó adja ki a 80-as évek vége óta. Nevét a 18. században, Dunkerque városában épült, Francia Királyi Lepárlóról kapta. A dekoratív üveg palackján feltűnik mind a 19 fűszernövény képe, amellyel a gint ízesítik. Különlegességét a következők adják: - Charentais lepárló üstben párolják le - ilyeneket használnak a konyak lepárláshoz is, - az üstöket közvetlenül tűzzel melegítik, nem a már mindenütt elterjedt gőzzel, - teljesen természetes alapanyagokból készül, nem adnak hozzá cukrot, - a fűszereket 72 órán át áztatják az alappárlatban, majd még egyszer lepárolják.

Ajánlott garnish (fűszerek)

Szecsuánibors

Csiliszál

Árukereső.hu Árukereső.hu