Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Four Pillars Bloody Shiraz Gin 0,7 l 37,8%

18.290 Ft
Menny.:db
Gyártó: Healesville Distilling Pty Ltd
Cikkszám: G210
A Melbourne közelében fekvő, kissé hűvösebb klímával rendelkező Yarra völgy méltán híres borvidékének szívében bújik meg a Four Pillars lepárló. A lepárló működésének négy kulcsfontosságú pontja, négy oszlopa van: Wilma a rézüst, a völgy természetes forrásvize, a különleges helyi összetevők és a készítők szakma és végeredmény iránti szeretetteljes rajongása. Egy napfényes délutánon, amikor a lepárlómesterek épp nekiláttak tökéletesre fejlesztett ginjük egy újabb üsttel való lefőzésének beérkezett egy frissen szüretelt szállítmány a terület legjobb shiraz szőlőjéből. A készítők jó alkimista módjára neki is láttak a kisérletezésnek, az ötlet könnyen adta magát és remekül működött: a végeredmény egy lélegzetelállítóan mély színű, összetett ízjegyekkel bíró, napfénnyel teli gin. Az elkészítés folyamán az egész szőlőszemeket nyolc hétre beáztatják száraz ginük higítatlan, magas alkoholfokú verziójába, majd a folyamat végén az egészet lepréselik és szűrik. A kész gin friss, borókás és fűszeres alaphangról indul, fenyős és citrusos ízjegyekkel, majd előtérbe kerül a szőlő adta borsos, intenzíven málnás ízhatás, ami hosszan kitartott lecsengésben végződik.

Leírás

A Melbourne közelében fekvő, kissé hűvösebb klímával rendelkező Yarra völgy méltán híres borvidékének szívében bújik meg a Four Pillars lepárló. A lepárló működésének négy kulcsfontosságú pontja, négy oszlopa van: Wilma a rézüst, a völgy természetes forrásvize, a különleges helyi összetevők és a készítők szakma és végeredmény iránti szeretetteljes rajongása. Egy napfényes délutánon, amikor a lepárlómesterek épp nekiláttak tökéletesre fejlesztett ginjük egy újabb üsttel való lefőzésének beérkezett egy frissen szüretelt szállítmány a terület legjobb shiraz szőlőjéből. A készítők jó alkimista módjára neki is láttak a kisérletezésnek, az ötlet könnyen adta magát és remekül működött: a végeredmény egy lélegzetelállítóan mély színű, összetett ízjegyekkel bíró, napfénnyel teli gin. Az elkészítés folyamán az egész szőlőszemeket nyolc hétre beáztatják száraz ginük higítatlan, magas alkoholfokú verziójába, majd a folyamat végén az egészet lepréselik és szűrik. A kész gin friss, borókás és fűszeres alaphangról indul, fenyős és citrusos ízjegyekkel, majd előtérbe kerül a szőlő adta borsos, intenzíven málnás ízhatás, ami hosszan kitartott lecsengésben végződik.

Ajánlott garnish (fűszerek)

Liofilizállt Grapefruit szelet

Árukereső.hu Árukereső.hu