Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

#4 Night Passage - Catalan Night (2022.05.20)

16.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: NP008
Az Ibériai félsziget nem csupán kiváló borokkal, de premium ginekkel is büszkélkedhet. Kevesen tudják, de Katalónia területéről több világhírű márka is származik, amelyek közül a legjobbakat mutatjuk be nektek a következő Night Passage esetén.

Leírás

A Night Passage Catalan Night keretében négy kiváló katalán tételt kóstolhattok meg, amelyhez hamisítatlan spanyol tapas-okat fogyaszthattok el, miközben mesélünk nektek a márkák történetéről, kulisszatitkokról és természetesen Katalóniáról.

A Night Passage Catalan Night főszereplői:

  • Akori Gin
  • Gin Mare Capri Gin
  • Rawal Barcelona Dry Gin (csak erre az estére érkezik Budapestre)
  • Le Tribute Gin

A kóstoló 20:00-23:00 között kerül megrendezésre, amelyet követően igény szerint lehetőséget biztosítunk további fogyasztásra is kedvezményes 2700 Ft / ital áron.

További kóstolható ginek:

Harbour Gin 40° 48’N
BCN Gin

A részvételi díj tartalmazza a négy gin&tonic long drinket, továbbá az ételeket.

Mi is a Night Passage?

A szeptemberben útjára indított Night Passage gasztronómiai rendezvények a reneszánszát elő ginfogyasztást kívánja közelebb hozni a hazai közönséghez, emellett pedig megismertetni a legkülönlegesebb márkákat a szomjas érdeklődőkkel.

Minden Night Passage estén egy kiválasztott ország vagy régió ginjeit ízlelhetjük meg, a különböző gin-tonikokat kortyolgatva pedig a vendégek megismerhetik az adott márka történetét, valamint kulisszatitkokat is hallhatnak arról, hogyan jöttek létre a világ legegyedibb, sokszor csak kis tételben előállított ginjei.

Az este során minden gin-tonik kreáció külön fantázianevet kap, amelyek nemcsak szervesen kapcsolódnak az adott országhoz vagy régióhoz, de egy picit közelebb visznek minket a helyi kultúrához, ezáltal egy képzeletbeli utazáson is részt vehetünk.

Árukereső.hu Árukereső.hu