Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

#3 Night Passage - Central European Night (2022.05.06)

16.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: NP007
Egy újabb különleges gin&tonic kóstoló este, ahol rendhagyó módon most nem egy ország, hanem egy régió, mégpedig Közép-Európa országainak legjobbjai mutatkoznak be.

Leírás

Ezen az estén Horvátország, Ausztria, Magyarország és Szlovénia legjobb tételei küzdenek meg a ringben, hogy a ti döntésetek alapján elnyerhessék Közép-Európa legjobb ginje címet.

A rendhagyó gin&tonic kóstoló kalandunk során megismerhetitek a négy ország legkiválóbb gin márkáinak történetét, kulisszatitkait és különböző érdekességeket is hallhattok az országokról.
A kóstolónk pedig nem csupán a ginekről, hanem az országok gasztronómiájáról is szól, hiszen a gin&tonic-ok mellé különböző falatkák is érkeznek az asztalotokra.

A Night Passage Central European Night versenyzői:

The Artisan Gin - Horvátország
One Key Gin - Szlovénia
Stin Gin - Ausztria
Gay Hussar Gin - Magyarország

A kóstoló 20:00-23:00 között kerül megrendezésre, amelyet követően igény szerint lehetőséget biztosítunk további fogyasztásra is kedvezményes 2700 Ft / ital áron.

További kóstolható ginek:

Mrs. Millicent Gin - Magyarország
Seven Hills Tokaj Gin - Magyarország

A részvételi díj tartalmazza a négy gin&tonic long drinket, továbbá az ételeket.

Helyszín: 1062 Budapest, Bajza utca 55.

Mi is a Night Passage?

A szeptemberben útjára indított Night Passage gasztronómiai rendezvények a reneszánszát elő ginfogyasztást kívánja közelebb hozni a hazai közönséghez, emellett pedig megismertetni a legkülönlegesebb márkákat a szomjas érdeklődőkkel.

Minden Night Passage estén egy kiválasztott ország vagy régió ginjeit ízlelhetjük meg, a különböző gin-tonikokat kortyolgatva pedig a vendégek megismerhetik az adott márka történetét, valamint kulisszatitkokat is hallhatnak arról, hogyan jöttek létre a világ legegyedibb, sokszor csak kis tételben előállított ginjei.

Az este során minden gin-tonik kreáció külön fantázianevet kap, amelyek nemcsak szervesen kapcsolódnak az adott országhoz vagy régióhoz, de egy picit közelebb visznek minket a helyi kultúrához, ezáltal egy képzeletbeli utazáson is részt vehetünk.

Árukereső.hu Árukereső.hu