Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Egy szenvedély, egy életérzés, ami egy barcelonai bárból indult 2015-ben. Az egész az első megkóstolt gin & tonic-kal kezdődött, amit egy bármixer készített el számunkra azért, hogy eloszlassa a tévhitet, ami sokak fejében kialakult a ginnel és a tonikokkal kapcsolatban.

Az első italt ezután még sok követte, és a gin & tonic fogyasztás és a gin is igazi szenvedélyünkké vált - már nem egyszerűen egy hétvégi báritalként funkcionált, hanem komoly érdeklődést kiváltva megteremtette többek között a Night Passage-t és a Premium Gin Hungary-t.

A Premium Gin Hungary indulásakor az alapítók célul tűzték ki, hogy a magyar közönséget edukálva és támogatva terjesztik a ginfogyasztás kultúráját hazánkban.

A 2021. szeptemberében útjára indított Night Passage eseményeken a résztvevők közelebb kerülhetnek a ginek és a tonikok világához, nem csupán különleges és néha teljesen egyedi gineket kóstolhatnak meg, de betekintést nyerhetnek az adott márka történetébe is, ami sokszor lehet vicces vagy éppen meghökkentő.

A Night Passage ezen felül egy rövid utazásra is invitál minket, ugyanis ezeken az estéken különböző országok vagy régiók ginjei kerülnek a poharainkba, és az italok ízlelgetése közben megismerhetünk néhány különleges helyet is az adott országból, amiről például a poharunkban lévő ital kapta a nevét.

Ezeket az élményeket sokszor újra és újra át akarjuk élni, ezért a Premium Gin kínáltában megtaláljátok azokat a márkákat, amelyeket a korábbi eseményeinken már megkóstolhattatok, a vállalkozó kedvűek pedig tovább böngészhetnek a kínálatunkban, hogy ráleljenek egy-egy különleges tételre, amelyhez természetesen rövid útmutatót is mellékelünk nektek, hogy a legjobb élményt otthon vagy barátaitoknál is át tudjátok újra élni.

Ezt adja nektek a Premium Gin oldala. Egy útmutatást, egy kis tudást és segédletet, hogy a gin nektek is ugyanúgy a szenvedélyetekké válhasson, mert a gin & tonic fogyasztás egy életérzés.

 

Varga Róbert és Erdei Zsolt
Alapítók

Árukereső.hu Árukereső.hu