Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Volcano Etna Dry Gin 0,7 l 41%

23.500 Ft
Menny.:db
Gyártó: Volcano
Cikkszám: G248
Egy premium olasz gin, amely megszületését és különlegessét az ország leghíresebb vulkánjának, az Etnának köszönheti. Itt terem ugyanis az a különlegesen vulkanikus karakterrel bíró borókabogyó, ami a Volcano Etna Dry gin alapját adja.

Leírás

A boróka volt az első növény, amely újraindította az életet az Etna vulkán kitörése után és amely ennek a csodálatos ginnek a gerincét adja. Az észak-olaszországi magashegyi borókához képest az Etnán ásványi erezetet vesz fel, amely tisztaságot és nagyszerű frissességet kölcsönöz neki, köszönhetően a vulkanikus talajnak, amelyből nő és táplálkozik. 
A gabonából készült alapszeszhez eltérő időben hozzáadott gyógynövények érzékszervi szempontból érdekes kontrasztot eredményeznek az édes és a keserű között. A vad édeskömény aromás és fűszernövényes jegyeket szabadít fel, amelyek erőteljes aromákat és ízeket ad az italnak. A keserű narancs frissességet és savasságot ad a kellemes italhoz. Végül a mogyoró átöleli az összes előző botanikai anyagot, egyensúlyt, kerekséget és struktúrát adva a Volcano Etna Dry ginnek.

Premium Gin G&T tipp:

5 cl Volcano Etna Dry Gin
20 cl London Essence Bitter Orange & Edelflower Tonic vagy Balatonic Bar Edition Tonic
Narancs peel
2-3 borókabogyó

Ajánlot garnish (fűszerek)

     

         Narancs peel                        Borókabogyó

Árukereső.hu Árukereső.hu